Serviceavtal

För att göra din vardag enklare, kan du som kund teckna ett serviceavtal med oss. Har du en ny anläggning i vårt fjärrvärmenät ingår serviceavtalet i två år. Serviceavtalet består av ett helt paket tjänster för trygg värme i din fastighet.

Trygghet

Det fina med vårt serviceavtal för fjärrvärmecentraler som är kopplade till fjärrvärmenätet är att du som kund har möjlighet att uppgradera ditt redan lyckade val. Din fjärrvärme blir faktiskt ännu tryggare och ännu mer ekonomisk. Faktum är att du inte behöver oroa dig alls. Skulle något inträffa, oavsett när, ringer du bara till oss. Denna lösning är lika bra för alla som har fjärrvärmecentraler; villaägare, bostadsrättsföreningar, företagare och större fastighetsägare.

Pris 2018

Serviceavtal för en- och tvåfamiljshus - 128 kronor/månad inklusive moms.

Mer information om serviceavtalet finner du under dokument till höger.

Telefonsupport

För avhjälpning av fel under ordinarie arbetstid, ringer du till vår växel på telefon 0455-783 00. Vid fel under övrig tid ringer du Affärsverkens värmejour på telefon 0455-800 25 som vidtar nödvändiga åtgärder.

Kontakta oss

Affärsverken är en erfaren leverantör av fjärrvärme. För oss betyder god kundservice samma sak som personlig service. Om du vill veta mer, är du varmt välkommen att ringa vår försäljningsavdelning på telefon 0455-783 93.

Senast ändrad: 2017-02-02 13:56

Chatta med kundservice