Digital redaktör

Publicerad 23 maj 2018 10.09

Vår vision att göra skillnad, och att göra vardagen enkel för våra kunder är vårt riktmärke i såväl varumärkesbyggande aktiviteter och säljinsatser, som hur vi i övrigt möter våra kunder varje dag. Affärsverken är ett företag med stark lokal förankring i Karlskrona, men som också har många kunder över hela Sverige. Våra verksamheter representerar spännande branscher, där det just nu pågår innovationssatsningar och nya affärsmodeller växer fram genom implementering av ny teknik. Vi erbjuder energitjänster, kommunikationstjänster och transport/logistik-tjänster.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en redaktör som brinner för marknadsföring i sociala och digitala medier. Din främsta uppgift blir att ansvara för och utveckla innehållet på www.affarsverken.se och i våra sociala kanaler för samtliga produkter och varumärken. Du ingår i vår Marknadsavdelning där du tillsammans med övriga kollegor är med och tar fram företagets marknadsplan med utgångspunkt från företagets övergripande strategier och mål.

Du tar tillsammans med kollegorna på Marknadsavdelningen fram förslag på målgruppsanpassade kampanjer och kommunikation. Du ser till att vår webb hela tiden erbjuder relevant information för våra kunder. Du bevakar och publicerar inlägg i våra olika sociala kanaler. Du följer upp avslutade kampanjer och ansvarar för att presentera statistik för trafiken i de olika kanalerna.        

Kvalifikationer

  • Du ska ha relevant utbildning och några års erfarenhet av praktiskt och strategiskt arbete med digital kommunikation, webb och sociala medier. Stort plus om du har erfarenhet av Episerver 7.
  • Du kan formulera dig i text för olika ändamål och målgrupper.
  • Du behärskar grundläggande bildredigering i Photoshop.
  • Erfarenhet av film och redigering för digital publicering är ett plus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Du har ett stort intresse för marknadsföring och kommunikation och vilka möjligheter den kan skapa för Affärsverkens kunder. Du har kundfokus och förstår att enkelhet för kunderna är viktigt. Du måste vara strukturerad och noggrann och ta ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda i tid. Eftersom du kommer att ingå i vår Marknadsavdelning och arbeta i nära samarbete med chefer och medarbetare på andra avdelningar, krävs också att du är flexibel och samarbetsvillig i en arbetsmiljö där det många gånger är ett högt tempo och korta deadlines.

Vi erbjuder

  • Ett stimulerande arbete i en kreativ miljö med stort utrymme för egna idéer.
  • En härlig arbetsgrupp med människor i olika åldrar och med en stor gemenskap.

Omfattning

Heltid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 6 juni 2018 via e-post sokajobb@affarsverken.se.
Märk din ansökan ”Digital redaktör".

Kontaktperson

Anna Wallin
0708-78 30 89
anna.wallin@affarsverken.se

Facklig representant

Göran Johnson
0455 - 783 28

Senast ändrad: 2018-05-23 10:43

Chatta med kundservice