Turförslag

Det är dina önskemål som styr hur du vill ha din gruppresa. För att ge lite inspiration kan du här nedan se några exempel från våra populära charterturer. Vi kan naturligtvis hjälpa dig att sätta ihop ett passande program för just ditt sällskap. Vi väljer båt bland annat efter hur stort sällskap ni är och vart ni vill att turen ska gå.

Skärgårdstur

Åk en rundtur i Karlskronas underbara skärgård där skepparen lägger upp en tur beroende på väder och vind. Ta med egen förtäring eller beställ något från vår meny. Via turistbyrån kan du boka en guide, som följer med och berättar om Karlskrona och det ni ser under turen.

 


U-båtstur

Åk på ubåtsjakt och besök Gåsefjärden där den sovjetiska ubåten U137 grundstötte. På vägen intar du en meny ombord och njuter av östra skärgårdens natur. En guide berättar om Karlskronas världsarv. Extra mysigt blir det en vacker sommarkväll när solen sjunker över öarna och klipporna.

 


Kungsholmen

Här får du uppleva Karlskronas skärgård med hjälp av en guide ombord. Förrätten njuter ni av på vägen ut till Kungsholmen. På Kungsholmsfort får ni en guidad rundvandring. Huvudrätten serveras sedan ombord på båten tillbaka till Fisktorget.

 


Mer inspiration...

Romantiskt skärgårdsbröllop

Planerar du bröllop? Varför inte ha vigsel ombord och/eller inta bröllopsmiddagen ute i Karlskrona skärgård på en av våra skärgårdsbåtar. Du kan också göra båtturen till en del av ditt bröllop genom att transportera er med skärgårdsbåt mellan kyrkan och lokalen där ni äter bröllopsmiddag.

Dop ombord

Vill du bjuda in till ett annorlunda dop? Ombord på en skärgårdsbåt kan du ha dop kombinerat med mat och dryck.

Annorlunda födelsedag

Fira en födelsedag ombord på en av våra skärgårdsbåtar. Varför inte välja att äta en av våra härliga bufféer ombord och sedan göra ett stopp på vägen på en skärgårdsö.

Kontakta oss på fisktorget@affarsverken.se för offert.

Kontakt skärgårdstrafiken

Kontakt skärgårdstrafiken

0455-783 30

Fler förslag?

Kontakta oss gärna för att få tips på fler förslag eller möjligheter, så hjälper vi dig att sätta ihop ett passande program.
Kontakt och bokning

Senast ändrad: 2016-03-03 09:59

Chatta med kundservice