Lediga jobb hos Affärsverken

Att nyckeln till framgång finns hos våra medarbetare är ingen tillfällighet. Att jobba hos oss innebär att du delar våra värderingar omtanke, närhet och affärsmässighet. Hos oss är trivseln hög och personalomsättningen låg. Det smittar ofta av sig till våra kunder – och det är det bästa betyget vi kan få.

Medarbetare Affärsverken

Är du också intresserad av att jobba på hos oss? Vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare.
Maila oss gärna på sokajobb@affarsverken.se

Senior Nätverkstekniker

2018-01-12 13:00

Vårt stadsnät fortsätter att utvecklas i snabb takt och vi expanderar nätet såväl geografiskt som innehållsmässigt för att möta framtidens behov. Teknisk utveckling driver samhällsutvecklingen framåt och vårt stadsnät är en viktig del för att skapa flexibla lösningar och förutsättningar för dessa. För att vi ska lyckas ställs höga krav på kompetens, mod och innovation. Vi har ett stort ansvar och arbete i att säkerställa drift och underhåll av vårt befintliga stadsnät samtidigt som vi nu med stor energi och beslutsamhet blickar framåt.

Säljare Stadsnät

2018-01-12 09:47

Vår marknads- och försäljningsavdelning utvecklas och vi söker nu dig som vill gå in med fullt engagemang, driv och kundfokus för försäljning inom vårt mest expansiva affärsområde - Stadsnät. Du kommer att arbeta tillsammans med andra säljare, säljkoordinatorer och projektledare och rapporterar direkt till Försäljningschef.

Seniorsäljare Elhandel

2018-01-12 09:58

Vår marknads- och försäljningsavdelning utvecklas och vi söker nu dig som vill vara med på vår nationella satsning inom vårt affärsområde Elhandel. Du kommer arbeta tillsammans med andra säljare, säljkoordinatorer och projektledare och rapporterar direkt till Försäljningschef.

Säljare Elhandel

2018-01-12 10:13

Vår marknads- och försäljningsavdelning söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt affärsområde Elhandel. Du kommer framförallt att arbeta lokalt med våra kunder tillsammans med andra säljare, säljkoordinatorer och projektledare och rapporterar direkt till Försäljningschef. 

RSS

Senast ändrad: 2016-02-25 07:55

Chatta med kundservice